Lidmaatschap

Lid worden bij HVC

Het is gebruikelijk dat je eerst een aantal proeftrainingen mee doet voordat je besluit om uiteindelijk lid te worden. Uiteraard is dit bij HVC geen enkel probleem en kan iedereen 3x mee trainen zonder verdere consequenties en onkosten. Kom je van een andere vereniging? Op het moment dat je lid wilt worden bij HVC zorg dan in elk geval dat je alles op orde hebt, het is belangrijk dat je bij je oude club alle spullen hebt ingeleverd en geen financiële zaken meer open hebt staan.

Proeftraining

Eerst een proeftraining? Maak dan gebruik van ons contactformulier waarbij je aangeeft dat je graag een keer mee wilt trainen. Vervolgens neemt HVC contact met je op en zullen we je verder begeleiden. Ook is het mogelijk om je op een dinsdag of donderdag avond in de kantine te melden. Vanuit hier zullen we je uiteraard verder begeleiden en adviseren.

Inschrijven en lid worden van HVC

Het Inschrijfformulier is zowel voor jeugd als voor senioren. Het inschrijfformulier pdf dient u te downloaden, te printen, volledig in te vullen en vervolgens het formulier te ondertekenen waarna u het kan in leveren bij HVC of te mailen naar lia@hvc-amersfoort.nl

Wilt u liever gebruik maken van het online inschrijfformulier? Klik dan hier of navigeer naar het submenu  “Aanmeld formulier” te vinden onder het menu “Lidmaatschap“.

Overschrijven

Speelde je de afgelopen 3 jaar bij een andere vereniging dan is er een overschrijving nodig bij de KNVB.
Niks om u zorgen om te maken, dit gaat bijna automatisch.
Op het moment dat u zich afmeld bij uw oude vereniging en bij HVC aanmeld wordt dit geregeld, indien uw oude vereniging dan geen bezwaar maakt word de overschrijving door de KNVB uitgevoerd.

Contributie

De contributie bedraagt voor het seizoen 2021/2022:

 Senioren Geboren 2002 of eerder € 220,-
Junioren Geboren 2003 t/m 2008 € 120,-
Pupillen Geboren 2009 of later € 80,-
Donateur € 25,-