10 November – Algemene Ledenvergadering

Namens het bestuur van v.v. HVC worden de leden uitgenodigd tot het bijwonen van de algemene ledenvergadering, die gehouden zal worden op donderdag 10 november om 19:30 uur 2022 in de kantine van HVC op Sportpark Zielhorst.

Tijdens de vergadering gaan we in op het afgelopen verenigingsjaar.
Wat is er zoal gebeurd, hoe staat de vereniging er nu voor en wat voor ideeën over de toekomst.

Bestuur vv HVC

Gezocht: verzorger/sportmasseur (m/v) m.i.v. seizoen 2022/23

Gezocht: verzorger/sportmasseur (m/v) eerste selectie m.i.v. seizoen 2022-2023

Voor het seizoen 2022/2023 is HVC (4e klasse zaterdag – West 1) op zoek naar een verzorger/sportmasseur (m/v) voor de selectie voor de dinsdag- en donderdagavond en tevens voor de begeleiding van het eerste elftal op zaterdag.
Als verzorger maak je deel uit van de staf van en werk je nauw samen met de trainers. De club zoekt dan ook een verzorger die deze belangrijke taak m.i.v. het nieuwe seizoen zou willen vervullen. In overleg met de hoofdtrainer draag je de verantwoording voor de fysieke conditie van de spelers.

Als verzorger verricht je de volgende taken:

– Verzorgen van de spelers tijdens trainingen en wedstrijden
– Het (preventief) behandelen van voetballers van de spelers bij blessures
– Het begeleiden van de terugkeer van (geblesseerde) spelers naar wedstrijdniveau, kan ook op het veld
– Tapen en masseren
– Het in overleg met de vereniging inkopen van verzorgingsmateriaal en het beheren van de voorraad

HVC zoekt een verzorger die:

– Opgeleid of in opleiding is in de richting van sportmassage, fysiotherapie o.i.d.
– Affiniteit heeft met voetbal
– Een enthousiaste instelling heeft
– Het leuk vindt om sociaal betrokken te zijn bij de selectie en de vereniging

Wat bieden wij:

– Meedraaien binnen een gezellige en ambitieuze voetbalclub
– Aparte ruimte voor de verzorging van spelers
– Een leuke en afwisselende bezigheid
– De mogelijkheid om ervaring op te doen in de begeleiding van een selectie
– Marktconforme vergoeding voor de werkzaamheden.

Kun jij je vinden in het bovenstaande profiel? Stuur dan een mailtje naar emailadres: info@hvc-amersfoort.nl

Het bestuur

HVC

Mark van Wijngaerde leider seizoen ’22 / 23

Afgelopen weken is Dustin (nieuwe trainer HVC) hard aan de weg aan het timmeren voor het nieuwe seizoen.

Gesprekken met spelers maar ook voor de technische staf was hij nog opzoek naar de juiste mensen.
Zijn eerste gedachte ging uit naar bekende van de club Mark van Wijngaerde.
Na wat gesprekken en wat bedenk tijd heeft afgelopen zaterdag Mark zijn ja woord gegeven om volgend seizoen aan te sluiten bij de selectie als leider.

Vrijwilligers avond / feest

Wij zijn afhankelijk van vrijwilligers.
Wij zijn blij met de vrijwilliger die we hebben!

Zoals jullie gewend zijn van ons organiseren we altijd een avond voor deze toppers!!

Zaterdag 23 april is het weer zover.

Dus voor alle vrijwilligers die de afgelopen 2 seizoenen tijdens de Corona periode wanneer nodig voor ons klaar stonden organiseren we een feestavond met een buffet!

Meld je aan voor 16 april bij Ricardo Veldmeijer of stuur een mail naar info@hvc-amersfoort.nl

HVC presenteert Dustin Abdulkadir als nieuwe hoofdtrainer!

Dustin Abdulkadir wordt aankomend seizoen de nieuwe  hoofdtrainer van HVC Amersfoort! Deze week hebben we als HVC met Dustin Abdulkadir overeenstemming bereikt over de invulling van hoofdtrainerschap. We komen als HVC uit een zeer roerige tijd waarbij er tussentijds afscheid is genomen van een trainer, spelers en zelfs een deel van de staf. Het was dan ook niet makkelijk deze uitdagingen direct te moeten oplossen terwijl je eigenlijk al lang en breed je peilers moet richten op het volgende seizoen. We zijn dan ook als HVC zeer verheugd met de aanstelling van Dustin die de club als geen ander kent. Dustin heeft in het verleden langere tijd voor HVC gespeeld en heeft vanuit deze historie ook echt een HVC hart. Dustin heeft op een zeker moment zeer bewust gekozen voor het trainersschap en heeft op dit moment de Veensche Boys JO19-1 onder zijn hoede.

De ambities van Dustin en HVC sluiten ontzettend goed op elkaar aan waarbij zowel Dustin als HVC de huidige uitdagingen erkennen maar deze met beide handen zullen aanpakken! Met Dustin halen we een echte peoplemanager, bouwer en ambiteuze trainer binnen voor de lange termijn. Samen met het bestuur zullen we direct beginnen met ons richten op het volgende seizoen waarbij we ons als eerst zullen focussen op de huidige selectie. Uiteraard zullen we deselectie zeker voor het volgende seizoen moeten versterken waarbij we open staan voor iedereen! Als er teams dreigen ophouden te bestaan, denk aan selectie teams, O23 teams dan zullen we daar direct op inspelen. Daarnaast vinden we het ontzettend belangrijk om ons weer op de juiste manier naar buiten te manifesteren, waarbij stabiliteit en positiviteit belangrijke elementen zijn. Dustin zal hier een belangrijke bijdrage aan leveren in samenwerking en gesteund door het bestuur!

HVC bestuur

 

Bert Trappel als Interim-Trainer op de bank bij HVC

Na het plotselinge vertrek van trainer Carel van der Velde moest HVC op stel en sprong op zoek naar een interim-trainer om de rest van het seizoen af te maken. Gezien de situatie en na een periode vol reuring was het vooral zaak om op zeer korte termijn iemand voor de groep te hebben die niet alleen voor rust zorgt maar vooral ook binding met de groep en de club heeft. Als club was dit geen gemakkelijke opgave, je wilt ontzettend graag snel schakelen terwijl ondertussen de trainingen en wedstrijden gewoon door gaan zonder trainer/coach. Ik ben dan ook zeer trots om te zien hoe flexibel alle teams en spelers met de situatie zijn om gegaan, waarbij onze meest ervaren jongens zijn opgestaan. Lees verder “Bert Trappel als Interim-Trainer op de bank bij HVC”