Transfers – Oud profs maken overstap naar HVC.

Zoals velen al hebben kunnen lezen op social media is er van alles gaande rond om de transfermarkt bij HVC.

Inmiddels zijn er 3 namen bekend geworden die volgend seizoen (2021-2022) in het rood wit op sportpark zielhorst te bewonderen zijn.

Henk Baum
In het verleden speelde hij in de jeugd bij KVVA, IJsselmeervogels, SV Spakenburg en N.E.C.. In 2008/09 speelde Baum tien wedstrijden voor AGOVV. 2010 speelde hij voor WHC uit Wezep en in 2014/2015 speelt hij voor VV Nunspeet. Afgelopen seizoenen heeft hij gespeeld voor vv Hoogland dat speelt in de 3e divisie.

Brayton Biekman
Op amateurniveau speelde Brayton voor LMO, VV SHO, SC Feyenoord en de jeugd van FC Utrecht. Zijn professionele debuut maakte hij op 17 augustus 2003 voor FC Den Bosch in de met 1-3 gewonnen uitwedstrijd bij Haarlem.
In zijn prof carriere heeft hij gespeeld voor FC Den Bosch en Excelsior, met laatste genoemde promoveerde hij in 2006. Brayton is een ervaren speler die op diverse posities uit de voeten kan.

Martijn Schilthuis
Vergeleken met de 2 boven genoemde heren heeft Martijn nog niet een hele rijke ervaring maar gaat een mooie toekomst tegemoet en wij zijn blij dat HVC in dit rijtje mag voor komen. Na dat Henk Baum overkwam naar HVC heeft Martijn hem gevolgd. Martijn is een defensieve middenvelder en afgelopen jaar speelde hij ook voor de 3de divisionist vv Hoogland. Voor hoogland kwam hij nog uit voor NSC Nijkerk en ASC Nieuwland. 

Wij zijn heel blij met deze ontwikkelingen en hopen volgend seizoen iets fantastisch neer te gaan zetten. Zoals Henk Baum citeerde; 

“Ik kom niet alleen voor de Bacardi en de kippenpoten!”

HVC verrast en presenteert ex-prof Carel van de Velde als nieuwe hoofdtrainer!

Carel van der Velde wordt aankomend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van HVC Amersfoort. HVC en de 48-jarige Arnhemmer kwamen vrijdag tot overeenstemming en met zeer veel trots kan HVC Carel van de Velde presenteren als nieuwe hoofdtrainer.
Nadat begin December duidelijk was dat de wegen van Mark Visser en HVC zouden gaan scheiden, zette HVC zich direct in om op zoek te gaan naar een nieuwe hoofdtrainer die aansluit bij de huidige ambities van HVC. Niet alleen was HVC op zoek naar ervaring en ambitie maar ook naar een hoofdtrainer die past bij de clubcultuur. Nadat er vrij snel meerdere kandidaten (met een uitstekend profiel) zich hadden gekandideerd bevond HVC zich in zeer een luxe positie.
Uiteindelijk gaf het grote netwerk van Carel, zijn status als ex-prof en internationale ervaring al snel de doorslag, waarbij de ambitie van Carel naadloos aansluit met die van HVC “Bouwen en resultaten boeken”.
Carel, die langere tijd actief is geweest in het betaald voetbal in zowel Nederland, Engeland als Ierland, heeft na zijn voetballoopbaan zijn peilen gericht op het trainerschap en was al vrij snel in het bezit van UEFA-B en UEFA-C.
Door zijn rijke carrière en ervaring op voetbalgebied heeft HVC ontzettend veel vertrouwen dat we met Carel als hoofdtrainer aan iets moois gaan bouwen!

Wordt ook donateur van HVC!

Aan alle (oud) leden, donateurs en betrokkenen van HVC,

Elke (sport) vereniging kan niet bestaan zonder donateurs die een bijdrage leveren aan zijn of haar club! De COVID pandemie heeft er helaas voor gezorgd dat HVC  financieel hard is geraakt.

Desondanks blijft HVC verder bouwen aan de toekomst.  Om de continuïteit van HVC te waarborgen kunnen we als vereniging dan ook niet zonder jullie donateurschap. We vragen dan ook aan iedereen, die HVC een warm hart toedraagt en graag bij HVC over de vloer komt, om donateur te worden.

HVC is een plek waar iedereen ontzettend graag samenkomt en we willen dit ook nog vele jaren kunnen blijven doorzetten! We dagen je dan ook niet alleen uit om je steentje bij te dragen maar we zien je ook graag terug op de club als er (weer) wordt gevoetbald.

Wat krijgt u ervoor terug?

  • Je draagt bij aan de toekomst van HVC !
  • Betrokkenheid bij de club
  • Een fantastische plek om niet alleen de wedstrijden te bezoeken maar ook zeker om je sociale contacten te onderhouden
  • De focus van het bestuur op het waarborgen van de toekomst van HVC

We zullen de komende periode dan ook meer en meer contact gaan leggen met niet alleen de oud-leden maar ook met iedereen die betrokken is of is geweest. Want zodra de situatie het weer toelaat willen we graag weten hoe het met je gaat tijdens een gezellig drankje op de club!

Het donateurschap is een bedrag van 25 euro.

Wil je donateur worden? Maak dit dan kenbaar door een mail te sturen naar info@hvc-amersfoort.nl en HVC zal snel contact met je opnemen.

Heb je geen mogelijkheid om een mail te sturen? Uiteraard kan je altijd iemand van het bestuur aanspreken om donateur te worden.

Corona update HVC !!BELANGRIJK!!

Corona update HVC

In verband met de landelijk opgelegde maatregelen geldt ook bij HVC vanaf 29 september de volgende regels:

  • Geen publiek bij trainingen en wedstrijden
  • De kantine zal ook tot nader order gesloten zijn

HVC verzoekt alle trainers/begeleiders/spelers/supporters zich ten alle tijden strikt aan de regels te houden. Zolang iedereen zich aan de regels houdt hebben we eerder het virus onder controle en kunnen we hopelijk snel weer terug naar het nieuwe normaal.

Heb je nog vragen omtrent de specifieke maatregelen? Check dan onderstaande site:

https://nocnsf.nl/wat-doet-nocnsf/sport-en-maatschappij/coronavirus-en-sport-veelgestelde-vragen

https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59625/veelgestelde-vragen-over-het-coronavirus-en-voetbal

Supporter en speler positief getest

Op 29/9 zijn er een HVC-toeschouwer en een speler van HVC 1 positief getest op het corona virus. Beide personen in kwestie zijn afgelopen zaterdag 26/9 bij HVC op de club aanwezig geweest tijdens en na de wedstrijd van HVC 1.

HVC heeft inmiddels alle spelers en leden van HVC geïnformeerd over deze situatie en iedereen geadviseerd om zich te laten testen (zeker bij lichte klachten).

Ook zal HVC op eigen initiatief en proactief alle mensen inlichten die potentieel in contact zijn gekomen met de desbetreffende personen.

HVC zal alle medewerking verlenen aan de GGD mocht er een potentieel contactonderzoek moeten plaats vinden.

Trainingen HVC 1,2 en 3

Door de onzekere situatie zijn de trainingen tot nader order afgelast, we zullen de situatie per week bekijken en bepalen of de trainingen weer doorgang kunnen vinden.

Tegelijkertijd zijn we advies aan het inwinnen bij de KNVB omtrent de aanstaande wedstrijden.

Vrijwilligersavond

In de huidige situatie waarin we ons allen bevinden moeten we helaas de vrijwilligersavond annuleren. We hopen op ieders begrip en uiteraard hopen we dat we dit in de nabije toekomst alsnog kunnen laten plaats vinden.

Nieuwe richtlijnen RIVM amateur sport

Ook bij HVC worden de nieuwe RIVM richtlijnen omtrent COVID-19 in acht genomen.

Dus er zijn geen toeschouwers welkom tot nader bericht.
De kantine zal dicht blijven tot nader bericht.

Na alle wedstrijden zullen spelers / begeleiders moeten douche / omkleden en het sportpark weer verlaten.

Zaterdag 17 oktober vrijwilligers avond

Zet hem in je agenda.

17 Oktober gaan we weer wat terug doen voor al onze vrijwilligers.
Dus heb jij afgelopen seizoen vrijwilligerswerk gedaan bij onze club?
Denk aan scheidsrechter / schoonmaak / klussen / Barpersoneel etc..

Dan ben je 17 oktober van harte welkom samen met je partner.
Wij zullen dan weer zorgen voor de drankjes en een lekker stukje vlees voor op de BBQ.

Opgeven bij Leendert Veldmeijer voor 10 oktober ivm bestellen van vlees.

Wok het Oosten sponsort Man of the Match

Voor de thuis wedstrijden komend seizoen zullen een aantal supporters spelers van het 1ste elftal beoordelen en aan het einde van de wedstrijd bekend maken wie de man of the match is geworden.

De man of the match krijgt een waarde bon van;
“Wok het Oosten – Compleet arrangement voor 1 persoon”

Bij deze willen we Wok het Oosten bedanken voor deze mooie sponsoring.

Donderdagavond 20-08 oefenwedstrijden.

Vanavond om 19:30 uur zullen er 2 wedstrijden worden gespeeld.
HVC 1 – Hoogland (onder 23)
HVC 2 – VOP 2
Kantine is geopend.
Uiteraard gelden de landelijke corona regels.
– Hou 1,5 afstand

– heb je de bekende symptomen blijf dan lekker thuis.

Verder rondom de velden gelden verplichte loop routes en worden aangegeven dmv pijlen.