Oefenwedstrijd Amersfoorts regioteam

Zaterdag 17 juli om 17:00 uur speelt een Amersfoorts regioteam een oefenwedstrijd in Mierlo tegen de nummer 3 van Saoedi Arabie, Al Taawoun!

Het Amersfoorts regioteam bestaat uit spelers van HVC, Hooglanderveen, VVZA, Amsvorde en Roda’46 onder leiding van HVC trainer Carel van der Velden.

 

Ben jij er ook bij? Zondag 27 juni Nederlands elftal op groot scherm!

Aanstaande Zondag Nederlands elftal op groot scherm bij HVC.

Kantine open : 16:30 uur
Buffet open : 17.00 uur (verzorgt door Wok Het Oosten)

Er is plek voor 75 personen in verband met de 1,5 meter maatregel.
Aanmelden kan tot vrijdag bij Ricardo Veldmeijer via 0636443880.

Kosten 13,50 p/p (incl. eten) VOL=VOL

Doe mee met de Amateurvoetbal Loterij en verdien geld voor onze club!

Zowel sportief als financieel gezien was het voor veel voetballers en verenigingen een pittig jaar. Daarom organiseert de KNVB voor alle voetbalverenigingen in Nederland de Amateurvoetbal Loterij. Een initiatief om verenigingen een financieel steuntje in de rug te geven. En onze vereniging doet ook mee!

Hoe kan je meedoen?

Van alle verkochte loten waarbij onze vereniging is aangevinkt, gaat €2,- (80%) per lot naar onze club!

 Loten zijn van 12 juni t/m 12 juli 2021 te koop via https://amateurvoetballoterij.nl/club/hvc-3.
Op 13 juli worden de winnaars bekend gemaakt.

TOP PARKEN Pre Season toernooi gepland op 14 augustus.

De start van het nieuwe seizoen (2021/2022) is nog ver maar het eerste toernooi is al ingepland.
Na een succesvolle eerste editie word 14 augustus 2021 de volgende gehouden.

Uiteraard zal dit toernooi en live muziek alleen plaatsvinden als dit mogelijk is

Hier zullen aan deelnemen: Amsvorde, VVZA, Hoogland 2 en HVC.
Zet hem in je agenda, meer info volgt.

Transfers – Oud profs maken overstap naar HVC.

Zoals velen al hebben kunnen lezen op social media is er van alles gaande rond om de transfermarkt bij HVC.

Inmiddels zijn er 3 namen bekend geworden die volgend seizoen (2021-2022) in het rood wit op sportpark zielhorst te bewonderen zijn.

Henk Baum
In het verleden speelde hij in de jeugd bij KVVA, IJsselmeervogels, SV Spakenburg en N.E.C.. In 2008/09 speelde Baum tien wedstrijden voor AGOVV. 2010 speelde hij voor WHC uit Wezep en in 2014/2015 speelt hij voor VV Nunspeet. Afgelopen seizoenen heeft hij gespeeld voor vv Hoogland dat speelt in de 3e divisie.

Brayton Biekman
Op amateurniveau speelde Brayton voor LMO, VV SHO, SC Feyenoord en de jeugd van FC Utrecht. Zijn professionele debuut maakte hij op 17 augustus 2003 voor FC Den Bosch in de met 1-3 gewonnen uitwedstrijd bij Haarlem.
In zijn prof carriere heeft hij gespeeld voor FC Den Bosch en Excelsior, met laatste genoemde promoveerde hij in 2006. Brayton is een ervaren speler die op diverse posities uit de voeten kan.

Martijn Schilthuis
Vergeleken met de 2 boven genoemde heren heeft Martijn nog niet een hele rijke ervaring maar gaat een mooie toekomst tegemoet en wij zijn blij dat HVC in dit rijtje mag voor komen. Na dat Henk Baum overkwam naar HVC heeft Martijn hem gevolgd. Martijn is een defensieve middenvelder en afgelopen jaar speelde hij ook voor de 3de divisionist vv Hoogland. Voor hoogland kwam hij nog uit voor NSC Nijkerk en ASC Nieuwland. 

Wij zijn heel blij met deze ontwikkelingen en hopen volgend seizoen iets fantastisch neer te gaan zetten. Zoals Henk Baum citeerde; 

“Ik kom niet alleen voor de Bacardi en de kippenpoten!”

HVC verrast en presenteert ex-prof Carel van de Velde als nieuwe hoofdtrainer!

Carel van der Velde wordt aankomend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van HVC Amersfoort. HVC en de 48-jarige Arnhemmer kwamen vrijdag tot overeenstemming en met zeer veel trots kan HVC Carel van de Velde presenteren als nieuwe hoofdtrainer.
Nadat begin December duidelijk was dat de wegen van Mark Visser en HVC zouden gaan scheiden, zette HVC zich direct in om op zoek te gaan naar een nieuwe hoofdtrainer die aansluit bij de huidige ambities van HVC. Niet alleen was HVC op zoek naar ervaring en ambitie maar ook naar een hoofdtrainer die past bij de clubcultuur. Nadat er vrij snel meerdere kandidaten (met een uitstekend profiel) zich hadden gekandideerd bevond HVC zich in zeer een luxe positie.
Uiteindelijk gaf het grote netwerk van Carel, zijn status als ex-prof en internationale ervaring al snel de doorslag, waarbij de ambitie van Carel naadloos aansluit met die van HVC “Bouwen en resultaten boeken”.
Carel, die langere tijd actief is geweest in het betaald voetbal in zowel Nederland, Engeland als Ierland, heeft na zijn voetballoopbaan zijn peilen gericht op het trainerschap en was al vrij snel in het bezit van UEFA-B en UEFA-C.
Door zijn rijke carrière en ervaring op voetbalgebied heeft HVC ontzettend veel vertrouwen dat we met Carel als hoofdtrainer aan iets moois gaan bouwen!