28 januari 1e wedstrijd HVC JO9-1

28 januari de dag dat het voorjaar voor onze HVC JO9-1 pupillen ging beginnen. De 1 e wedstrijd tegen CJVV JO9-2 stond op het programma in een zeer interessante pool!
De eerste wedstrijd in de 4 e klasse en onze jongens konden en moesten deze dag laten zien wat ze waard zijn.

Na het 1 e fluitsignaal was het nog een beetje aftasten en wennen. CJVV had aardig de druk erop staan en na een 3-tal corners tegen en een miraculeuze redding van Pietjano keerde het tij!
Jayden gebruikte zijn snelheid, kapte de verdediging uit en fabriceerde een diagonaal schot die de keeper verschalkte, Sem stond klaar om de bal desnoods een laatste zetje mee te geven maar de bal leek al over de streep, 0-1.

De verdedigers van HVC hadden het best druk tijdens de 1 e helft maar stonden elke keer op de goede plek. Araz kreeg het op zijn heupen en maakte de 0-2.
HVC bleef de druk er vol op houden en Justin liet weer eens zien waar hij het best in is, schieten, de 0-3 is een feit en de stand nadat de 1 e helft is afgelopen.

In de 2 e helft leek CJVV een beetje uitgeblust en HVC hield de overhand van het spel.
Pietjano zag een 
mogelijkheid en scoorde de 0-4 via een 1-2tje met Jayden, overigens zonder een gebruikelijk ingestudeerd dansje na het scoren van een doelpunt.

De minuten streken verder zonder dat Arsen, die de 2 e helft heeft gekeept, überhaupt iets te doen had.
Justin rook nog een mogelijkheid en scoorde de 0-5 via een mooi afstandsschot.

Uitslag CJVV JO9-2 vs HVC JO9-1: 0-5

Hoofd Sponsors