Amersfoort 6-11-2018

HVC formeert nieuw bestuur na zeer succesvol AVK!

Met de woorden “Met HVC naar boven” maakte de nieuwe voorzitter van HVC het nieuws zelf wereldkundig!
De echte HVC kenners weten dat deze zorgvuldig gekozen woorden uit het aloude en befaamde clublied van HVC komen.

HVC kan dan ook met trots melden dat Leendert Veldmeijer is aangesteld als de nieuwe voorzitter van HVC. Met de steun van nieuw aangestelde bestuursleden heeft HVC nu een voltallig bestuur die samen het hart van HVC vormen en gaan werken aan de toekomst van HVC waar groei voorop staat.

“Maar nog even kort terug in de tijd…….”

Het is uiteraard geen geheim dat HVC uit een moeilijke periode komt. Niet alleen het leden aantal van zowel de jeugd als de senioren liep terug maar we zagen ook steeds minder bezoekers terug op de wedstrijddagen van HVC.

Tijdens deze periode kampte HVC ook nog met een bestuur die onderbezet was, kortom een lastige periode die gepaard ging met wat serieuze uitdagingen.
Hier bovenop was HVC aan de beurt om het Amersfoorts voetbalkampioenschap te organiseren. Dit is natuurlijk een ontzettende grote klus en niet makkelijk als je de kleinste club van Amersfoort bent.

Maar we mogen ontzettend trots zijn op de grote achterban van HVC gesteund door mensen die HVC een warm hart toedragen. Het AVK was dan ook een denderend succes waar nog lang over zal worden nagepraat. Waar een kleine club groot in kan zijn!
De toestroom en de inzet van de vrijwilligers gaf dan ook een dusdanig vertrouwen dat een vast groepje, die tijdens de voorbereiding van het AVK veelvuldig bij elkaar hebben gezeten, heeft besloten de schouders eronder te gaan zetten.

Uiteraard lag in deze periode alle aandacht bij de voorbereiding van het AVK maar het werd zelfs aangedurfd om verder te kijken dan het AVK. Want hoe gaan we als kleinste club van Amersfoort verder na het AVK? Hoe gaan we zorgen dat HVC, met toch wel de rijkste geschiedenis van alle Amersfoortse voetbalverenigingen, nog lang zal voortbestaan?

De eerste bouwstenen werden tijdens deze vergaderingen gelegd en na het AVK vonden de eerste brainstorm sessies plaats om te bekijken welke bestuursfuncties er ingevuld moesten gaan worden. Onofficieel en onderling werd er al gezegd “als de juiste mensen naar voren treden en plaats nemen in het bestuur dan ben ik ook bereid om die stap te nemen”.

Het duurde dan ook niet lang voordat HVC eruit was, de plannen werden in steen geschreven en gepresenteerd op de bijzondere algemene ledenvergadering en deze werden unaniem en direct geaccepteerd door de leden en achterban.

De vergadering werd afgesloten met een toost op het nieuwe bestuur! De lachende gezichten zeiden genoeg, iedereen heeft er weer zin in en gaat zijn schouders eronder zetten voor HVC.

“Even voorstellen”:

Bestuur HVC

  pasfoto leendert     menno     lia     marcel  

  Leendert Veldmeijer

 

            Voorzitter

    Menno Blewanus

       Vice Voorzitter

      Penningmeester

           Lia Klerks

 

     Wedstrijdsecretaris

       Marcel Kegler

 

  Voorzitter Jeugdbestuur

  

  pasfoto dennise     mark     ricardo pas  
Dennis Blewanus
Algemeen Bestuurslid
Convenant Amersfoort

 Mark van Wijngaerde 

Marketing
Communicatie

 Ricardo Veldmeijer 

 

Sponsoring


“Hoe nu verder..”

De belangrijkste doelstelling, en de focus van HVC, is in elk geval het inzetten op “groei”. Het groeien als vereniging kan alleen als er een solide basis staat qua organisatie. Nu de fase van het vormen van een nieuw bestuur is gezet is HVC klaar voor de volgende stap in het groeiproces, wat zal worden bewaakt door het hoofdbestuur. De sterkte en zwakte analyses zijn inzichtelijk gemaakt waardoor het duidelijk is waar aan moet worden gewerkt. HVC wilt dan ook via deze weg iedereen een klein kijkje in de HVC keuken geven om te laten zien wat we van plan zijn en waar de focus op ligt:

Werven van nieuwe leden”, “Behoud van bestaande leden”, “Technisch beleid ”, “Werven nieuwe sponsoren”, “Verbeteren van de accommodatie”, “Communicatie”, “Nieuwe website”, “Uitdragen waar HVC voor staat”, “Overleg met omliggende verenigingen”, “Vrijwilligers meer betrekken bij de club”, “Evenementen”, “Toernooien

Sponsoren

holday