HVC Nieuwsbrief mei

Mocht je zelf leuke ideetjes / nieuws berichten of misschien wel een foto hebben waarvan jij denkt dat deze in het nieuwbrief moet komen? Stuur deze dan in naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Crowdfunding campagne voor de jeugd geslaagd!

Met in totaal 27 donateurs is het gelukt om binnen 12 dagen het doelbedrag van 500 euro op te halen zodat er nieuwe ballen kunnen worden aangeschaft voor de jeugd! Namens HVC bedanken we alle donateurs!

“Rinus Baum, Bouwbedrijf baauw, Jan Prins, D de Visser, Pietjano en Dessieny, Groetjes Gabriel en Tana, John Jansen, John Olthof, Piet en Sien, Lau, Henk Kreijne, anoniem    We gaan het halen!!, Ingrid Baum, Denise Veldmeijer, Stephanie Koffrie, Frenkie, Damai & Kaya  , ANDRE VAN VEENSCHOTEN, Carolien, Simone, Floris & Nora, Rick Fellinga, Verjin, Karolin Darcin, Ger Kegler, Nick Berghuis, Marcel Kegler.

Nieuws AVK!

19 april jongstleden was er opnieuw een vrijwilligers bijeenkomst omtrent het AVK bij HVC! Het was goed om te zien dat HVC nog steeds een ontzettend grote achterban heeft. Met de kantine zeker voor de helft gevuld konden alle vrijwilligers kennis nemen van de al gemaakte plannen en al hun vragen stellen. De inschrijvingen gaan dan ook ontzettend de goede kant op. De organisatie is hier dan ook zeer content mee!

De loting van het AVK zal plaats vinden op 25 mei. Voorafgaande aan de loting is er een duel tussen voormalige selectiespelers van HVC tegen een team van ex-selectiespelers van andere Amersfoortse voetbalclubs. De loting zal met alle waarschijnlijkheid worden verricht door Piet Schrijvers, ex-international, oud-doelman van Ajax, Fc Twente en PEC Zwolle. Piet Schrijvers is natuurlijk ook oud HVC-er.

HVC blijft op zoek naar senioren, jeugdleden en/of jeugdteams

HVC is niet alleen op zoek naar vrienden teams die lekker op zaterdag willen voetballen om daarna lekker de 3e helft te vieren in de kantine maar HVC wilt ook blijven groeien met de jeugd. Voor het seizoen 2018/2019 hebben we een JO10 en een JO11 team met een redelijke krappe selectie. De dispensatie regeling is overigens zeer soepel. Bij de spelvorm 6 tegen 6 is er 1 dispensatiespeler per team toegestaan. Bij 8 tegen 8 is het maximum aantal dispensatiespelers 2. Een dispensatie speler mag overigens maar 1 jaar ouder zijn.

Mocht je kinderen weten die lekker willen voetballen stuur ze door naar HVC!

Henk Baum verantwoordelijk technische zaken bij HVC

Henk Baum zal vanaf aankomend seizoen de functie van technische zaken bekleden bij HVC. Hij wordt verantwoordelijk voor het samenstellen van de selectie die aankomend seizoen voor het eerst zal uitkomen in de 4e klasse van de zaterdag.

hbaum


Hoogtepunten HVC

HVC JO10-1 is op 18 april helaas gestrand in de 3e ronde van de beker. Wasmeer JO10-1, uitkomend in de 1e klasse, was met 2-6 te sterk. HVC speelde zeker niet slecht maar Wasmeer was net even slimmer met het uitspelen van de kansen wat resulteerde in een 2-6 overwinning. 3 dagen later moesten de jongens er weer staan want in de competitie wachtte de wedstrijd tegen Hoogland JO10-3. Ondanks de individuele klasse van de spelers van Hoogland sleepte HVC een hele mooie 1-4 overwinning binnen! Vervolgend werd de laatste wedstrijd voor de vakantie helaas met maar liefst 11-0 verloren van TOV. Een beetje wisselvallig maar over het algemeen doen ze het nog steeds ontzettend goed!

HVC JO9-1 blijft steady presteren. Ondanks dat je de uitslagen en de stand niet terug kan zien worden de winst en verlies statistieken wel bijgehouden. Met maar liefst een 71,4 winst percentage kunnen we niet anders concluderen dat deze groep vol in ontwikkeling het ontzettend goed doet!                                         

Na een nipt verlies tegen Nautilus afc 1 werd JSV door HVC 1 afgelopen 22 april met 1-0 verslagen thuis bij HVC. HVC was de in 1e helft overduidelijk de baas op het veld. Met uiteindelijk een voorzet van rechts gegeven door Mike had Ricardo nog tijd om na te denken, terwijl hij volledig vrij stond, of hij de bal zou koppen of zou schieten. Hij koos ervoor om de bal met zijn buitenkantvoet te raken wat resulteerde in de 1-0. De 2e helft was een stuk minder aantrekkelijk van beide partijen maar uiteindelijk een verdiende overwinning.

3e helft toernooi zaterdag 2 juni

Zaterdag 2 juni om 11:00 organiseert HVC het 3e helft toernooi! Heb je zin in een gezellige dag schrijf je dan zo snel mogelijk in met een team. Wil je alleen komen kijken dan zien we je terug aan de bar!

3ehelft

Overigens gaat dit toernooi niet alleen om het voetballen maar het bestaat ook uit een stormbaan, bierpul schuiven en latje schieten! Kortom iedereen maakt dus kans om dit toernooi te winnen!

Sponsoren

holday