Het einde van het seizoen nadert. Waar wil je jouw talenten laten zien het nieuwe seizoen. Bij HVC natuurlijk! Een kleine club waar men iedereen bij naam kent. De selectie is op zoek naar talenten die een 3de helft ook wel aantrekkelijk vinden. Wij willen minstens voor een periode gaan dus meld je aan als jij denkt dat je HVC daarmee kan helpen.

Het elftal 35+, echte HVCers kunnen ook versterking gebruiken.

Vriendenelftallen zijn zeer welkom bij ons.
Een vrouwenelftal na afwezigheid van jaren.

Jeugd op de zaterdag. Deze afdeling is aan het groeien en HVC doet veel voor de kids. Elk team heeft een trainer en leider. Alle ouders zijn betrokken bij de teams. Alles voor de kids. De toekomst van HVC.

Wil je informatie mail dan naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Watts appen mag ook 0638159249

 

HVC heeft voor het nieuwe seizoen Marino Osimani aangetrokken als de nieuwe trainer van de selectie. Als trainer heeft Marino de nodige ervaring opgedaan en wij zijn blij dat hij de keuze voor onze club heeft gemaakt.
Met het aantrekken van een nieuwe trainer hopen wij natuurlijk ook op nieuwe spelers voor het volgende seizoen. Waar wij vooral naar zoeken zijn spelers die teambuilding/gezelligheid ( 3de helft ) hoog in het vaandel hebben staan. Uiteraard gaan we volgend seizoen op jacht naar een periode en daar kunnen wij jou bij gebruiken. Wij willen er een mooi seizoen van maken waarop Marino een ieder de kans gunt om zich te ontwikkelen en te kijken waar jouw talent precies past.

Hoofd Sponsors