Twitter

hvc033 “BETREK JONGE BESTUURDERS BIJ DE SPORTCLUBS” Stuur dit bericht door “BETREK JONGE BESTUURDERS BIJ DE... https://t.co/BqpzMQm1Iv
hvc033 Voor de komende 4 woensdagen heb ik 2 ouders nodig voor de kantine. Het begint om 3 uur en eindigt ongeveer om 6... https://t.co/fRREIdfmW6
             Hervatting blessurespreekuur voetballers VV HVC
 
MTCdeFysioclub gaat starten met de blessurescreening voor voetballers van vv HVC. Spelers met klachten of een blessure kunnen zich aanmelden bij MTCdeFysioclub voor een blessurescreening op de praktijk.
De blessurescreening is voor grote en kleine blessures.
Bij de blessurescreening wordt de blessure onderzocht of er een indicatie voor fysiotherapie is, om jou zo snel mogelijk weer aan het voetballen te krijgen.
Er wordt er informatie/advies gegeven waar je zelf al mee aan de slag kan.
Wanneer jij na de screening in aanmerking komt voor fysiotherapie wordt er een afspraak gemaakt op MTCdeFysioclub om het verdere traject op te starten.
Loop je een blessure op? Meldt dit dan bij je eigen trainer en bel vervolgens het MTC, 033-4531677, om een afspraak voor het blessurescreening in te plannen.
De afspraak kan ook online gepland worden via: http://www.mtczorg.nl/HVC/. Deze mogelijkheid om je als speler te laten onderzoeken wordt door de club kosteloos aangeboden en is er voor alle spelers binnen de vereniging.
Voor spelers van de selectie-elftallen, met een blessure waardoor ze niet kunnen trainen of een wedstrijd spelen, is het verplicht om zich te melden.
.

Hoofd Sponsors